Fremover står der Midtfyns Energi på din fjernvarmeregning

17. januar 2023

Fremover står der Midtfyns Energi på din fjernvarmeregning

 

Det er vigtigt for os at kunne yde en kundeservice, der er tæt på vores kunder. Derfor overtager vi afregningen fra Administrationsservice Fyn. Det betyder også, at du fra februar får adgang til forbrugerportalen E|Forsyning, hvor du som fjernvarmekunde kan følge med i dit forbrug og dine regninger.

 

Vi vil kunne yde kundeservice, der er tættere på dig.

 

Derfor har vi valgt at hjemtage vores afregning. Det betyder, at årsopgørelsen 2022 bliver den sidste regning, du får fra Administrationsservice Fyn. Bemærk derfor, at det også er dem, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til årsopgørelsen.

 

Når årsopgørelsen er sendt ud, overtager Midtfyns Energi afregningen, og din første aconto regning fra os kommer til marts med et girokort, som du skal betale, idet din nuværende betalingsserviceaftale kun dækker årsopgørelsen.

 

Du skal således tilmelde dig betalingsservice på ny til marts. På det udsendte girokort fremgår en FIK-kode, som du skal bruge ved oprettelsen af betalingsserviceaftalen.

 

Husk også at tilmelde dig kommunikation i e-Boks, hvis du ikke allerede har gjort det. Det er hurtigt, nemt og bedre for miljøet - og du slipper for at tømme postkassen. Du skal bruge to koder, som står på din første regning fra os.

 

Ny og smart forbrugerportal

Med vores nye afregningsløsning følger der også et smart værktøj: din nye forbrugerportal E|Forsyning, som går i luften i februar måned.

 

E|Forsyning giver dig et enkelt og grafisk overblik over dit fjernvarmeforbrug. På den måde kan du nemmere spare på varmen og hurtigt opdage, hvis der er udsving i dit forbrug.

 

Samtidig får du adgang til dine årsopgørelser, budgetter og regninger direkte fra din mobil eller tablet. E|Forsyning vil nemlig både kunne tilgås på vores hjemmeside og via en app.

 

Så snart vi er klar til at lancere E|Forsyning i februar, kontakter vi dig med en vejledning i, hvordan du kommer i gang. Du får også tilsendt de loginoplysninger, du skal bruge fremover.