Vores tilbud til dig i Ryslinge


Enestående tilbud lige nu

(Nedenstående tilbud er en kampagnepris, som kun gælder for konverteringer af olie- og gasfyr.)


Det er et vigtigt valg at ændre varmeforsyning – både økonomisk for dig og for den grønne omstilling. Derfor tilbyder vi dig en nem pakkeløsning, hvor vi sørger for det hele: Vi fjerner det gamle fyr, tilslutter dig fjernvarmen og sætter et nyt fjernvarmeanlæg op – og du slipper for besværet.

Tilmeld dig nu – det betaler sig

  • Hvis du tilmelder dig nu, er tilslutningsbidraget kun 31.250 kr. inklusiv fjernvarmeanlæg og montering. Hertil kommer et årligt grønt omstillingstillæg på 25 kr. pr. m2. Hvis dit boligareal er større end 300 m2, beregnes tillægget kun af de første 300 m2. Tillægget er endvidere tidsbegrænset til 20 år.
  • Hvis du tilmelder dig efter, vi har gravet på din vej, skal du selv betale for fjernvarmeanlæg og montering – og for at få fjernet dit gamle fyr. Det giver en samlet pris på tilslutning på 50-60.000 kr. + grønt omstillingstillæg.

Du kan betale tilslutningsbidraget på 31.250 kr. på to måder:

Alternativ 1. Kontant: Du betaler med det samme
Du får en kontantrabat på 5.000 kr. og betaler et engangsbeløb på 26.250 kr. Når fjernvarmen er installeret, betaler du kun for dit forbrug og det grønne omstillingstillæg.


Alternativ 2. Betaling over 5 år
Du betaler et tilslutningsbidrag på 6.250 kr. samt et fast årligt bidrag i 5 år på 5.000 kr. om året. Det svarer til 417 kr. om måneden, som skal betales sammen med dit forbrug og det grønne omstillingstillæg.


Alle priser er betinget af tilskud fra Energistyrelsen og med forbehold for den almindelige prisudvikling.
Priserne gælder kun enfamiliehuse, ikke erhverv.

Det er nu muligt at hente og læse den fulde fjernvarmeaftale.

 

Afkobling af naturgassen

Bemærk, at du skal have afkoblet naturgassen, når du får fjernvarme. Som privatkunde kan du benytte gasafkoblingsordningen, og dermed i langt de fleste tilfælde få betalt gasafkoblingen via denne pulje.
Du skal selv afmelde gassen, efter du har fået fjernvarme.
Læs mere om afkobling hos Energistyrelsen.

Har du spørgsmål? Ring endelig til os på telefon 6262 1109